motionblur_1_20150707_093758

Wie is Ron?

Doener – Positivist – Energiek - Visionair - Doorzetter - Samenwerker

“In de periode dat ik ondernemer ben geworden, ben ik erachter gekomen dat ik vanuit mijn zelfrealisatie een bijdrage wil hebben aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dit doe ik op verschillende gebieden, maar telkens met dezelfde ingrediënten: positivisme, empathie, enthousiasme en betrokkenheid”.

“Buiten mijn rol als ondernemer steek ik graag dezelfde energie in mijn eigen voetbalteam, een jeugdteam, maar ook in de begeleiding van de neef van mijn vriendin die net even wat anders is dan anderen. In de volksmond noemen ze dat een beperking, maar als je hem spandoeken ziet maken, is niets minder waar. Hij biedt me de uitgelezen mogelijkheid om te beseffen dat ieder mens unieke talenten heeft, welke ik meeneem in mijn rol als ondernemer, in mijn bedrijfsfilosofie, maar bovenal in mijn ‘zijn’.”

RonZuid-Afrika
RonenFloriankampioen

“Als ondernemer hecht ik waarde aan vertrouwensrelaties. Dit betekent dat we ongetwijfeld commerciële kansen missen, maar deze op de lange termijn inhalen. In mijn communicatie ben ik zeer open en transparant.Ik heb weinig geheimen en vertel met alle plezier wat mij drijft en welke visie ik er op naleef. In het verlengde hiervan is het in mijn ogen geen toeval dat ik tot op de dag van vandaag goede relaties heb met (bijna) alle oud-werkgevers, stagebegeleiders, klasgenoten en oud-collega’s en leveren gesprekken met deze mensen regelmatig nieuwe inzichten op”.


Hobby's: Voetbal, Formule 1, Sport, Ondernemerschap, Netflix, (Gezelschaps)spellen

Quote: I always remind myself if I'm having a down day because of a bad race it's not just me. That feeling I'm having is shared by my family, the team and my fans. When we win they feel the joy as well. That's why I say we win and lose together, and I definitely couldn't do it without them – Lewis Hamilton.

cityblur_1_20150707_090201

Wie is Annelies?

Resultaatbewust - Planner - Sportief - Doorzetter - Praktisch

“Na het afronden van de studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool ben ik het werkveld ingestapt. Door de recessie lagen de banen niet voor het oprapen, maar gelukkig vond ik een leuke baan binnen vastgoed, wat ik zo graag wilde. Na een jaar ging ik nadenken over: “welke richting wil ik écht op”, “wat heeft het werkveld mij nog meer te bieden” en “welke bijdrage wil ik leveren aan het werkveld”. Met deze vragen ben ik de arbeidsmarkt opnieuw gaan verkennen, wat resulteerde in een dienstverband bij Quik. Waar ik sinds maart 2017 met veel energie, plezier en vrijheid aan de slag mocht gaan.”

“Naast mijn werkzaamheden bij Quik ben ik een fanatiek sporter en verdiep ik mij graag in voeding. Drie keer per week bezoek ik het korfbalveld om daar samen met de andere teamleden van HKC 1 te trainen en op zaterdag een zo goed mogelijk resultaat te behalen, lees: TE WINNEN. Korfbal is niet mijn enige liefde op sportgebied, ook fitness en hardlopen zijn sporten die mijn interesse hebben. Drie keer per week bezoek ik de sportschool en ben ik druk in de weer met gewichten. Hardlopen is mijn vervanging als het korfbalseizoen op een lager pitje staat, het zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken.”


A-Korfbal
A-Wintersport

“Als persoon hecht ik waarde aan doel- en resultaatgericht te werk gaan. Zonder plan, is naar mijn mening, een missie vooraf al gedoemd te mislukken. Deze strategie zie je dan ook terug in mijn werkzaamheden bij Quik en in mijn leven daarbuiten. Met deze karaktereigenschappen, planner + resultaatbewust + doorzetter, ben ik als persoon een aanvulling op de sterke punten van Ron. Een sidekick met een andere manier van denken en doen, brengt dat Quik in een nieuwe fase is beland. Bovenal blijven wij, samen met Joop, onze mooie visie uitdragen en blijven we werken aan het opbouwen van aangename wederzijdse relaties.”


Hobby’s: Korfbal, Voeding, Fitness, Hardlopen, Wintersport, Varen

Quote: “You must be the change you wish to see in the world” – Mahatma Gandhi