Top
Image Alt

Wie is Ron?

  >    >  Wie is Ron?

Wie is Ron?

Doener – Positivist – Energiek – Visionair – Doorzetter – Samenwerker

“In de periode dat ik ondernemer ben geworden, ben ik erachter gekomen dat ik vanuit mijn zelfrealisatie een bijdrage wil hebben aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Dit doe ik op verschillende gebieden, maar telkens met dezelfde ingrediënten: positivisme, empathie, enthousiasme en betrokkenheid”.

“Buiten mijn rol als ondernemer steek ik graag dezelfde energie in mijn eigen voetbalteam, een jeugdteam, maar ook in de begeleiding van de neef van mijn vriendin die net even wat anders is dan anderen. In de volksmond noemen ze dat een beperking, maar als je hem spandoeken ziet maken, is niets minder waar. Hij biedt me de uitgelezen mogelijkheid om te beseffen dat ieder mens unieke talenten heeft, welke ik meeneem in mijn rol als ondernemer, in mijn bedrijfsfilosofie, maar bovenal in mijn ‘zijn’.”

“Als ondernemer hecht ik waarde aan vertrouwensrelaties. Dit betekent dat we ongetwijfeld commerciële kansen missen, maar deze op de lange termijn inhalen. In mijn communicatie ben ik zeer open en transparant. Ik heb weinig geheimen en vertel met alle plezier wat mij drijft en welke visie ik er op naleef. In het verlengde hiervan is het in mijn ogen geen toeval dat ik tot op de dag van vandaag goede relaties heb met (bijna) alle oud-werkgevers, stagebegeleiders, klasgenoten en oud-collega’s en leveren gesprekken met deze mensen regelmatig nieuwe inzichten op”.

Hobby’s: Voetbal, Formule 1, Sport, Ondernemerschap, Netflix, (Gezelschaps)spellen

Quote: I always remind myself if I’m having a down day because of a bad race it’s not just me. That feeling I’m having is shared by my family, the team and my fans. When we win they feel the joy as well. That’s why I say we win and lose together, and I definitely couldn’t do it without them – Lewis Hamilton.