Top
Image Alt

Diensten

  >  Diensten

Quik Professionals B.V.

Detachering

Quik faciliteert tijdelijke oplossingen binnen projectmatige omgevingen of de flexibele schil binnen organisaties. Hierbij focust Quik zich volledig op de vraag van de klant. Dit met één doel: de juiste katalysator vinden om de best passende reactie te creëren.

Op basis van de informatie vanuit de opdrachtgever schetst Quik de voorwaarden en eisen en selecteert Quik de vakspecialist met de juiste competenties, vaardigheden en drijfveren die aansluit bij de omgeving van opdrachtgever.

Executive Search / Werving & Selectie

Quik faciliteert naast tijdelijke oplossingen ook vaste / structurele oplossingen voor opdrachtgevers door werving & selectie aan te bieden. Hierdoor kunt u als opdrachtgever het gehele wervingstraject of uitsluitend de werving van kandidaten uit handen geven.

RealDrives

Quik gebruikt in haar dienstverlening RealDrives als middel om enerzijds competenties, vaardigheden en drijfveren te ontdekken bij personen. Daarnaast kan RealDrives gebruikt worden om bedrijfsculturen te typeren.

Naast adviesdiensten kan Quik RealDrives-testen afleggen voor individuen en groepen. Naast het werven van kandidaten een concrete, dynamische manier om organisatieadvies te geven en zo teams te verbeteren!

Quik on Demand

Outsourcing

Naast de HR-gerelateerde activiteiten van Quik Professionals kan Quik on Demand opdrachtgevers ontzorgen door (deel)projecten aan te nemen op basis van een vooraf afgesproken prijs- en / of kwaliteitsafspraak. Door deze combinatie kan maximaal vraaggericht dienstverlening worden verricht. Bij outsourcing van werkzaamheden kan worden gedacht aan:

–         Technische inspecties op basis van NEN2767 en RGD-Boei

–         Oppervlaktemetingen aan de hand van NEN2580

–         Tijdelijk projectmanagement, toezicht en / of directievoering

–         Opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen

Het reviseren of maken van tekenwerk

Inzet van ZZP’ers

Via Quik on Demand worden ZZP’ers ingezet op tijdelijke basis. Deze dienst is vergelijkbaar met de dienstverlening die via Quik Professionals B.V. wordt geboden, maar vanwege de andere wet- en regelgeving (wet DBA en daarbij behorende modelovereenkomsten) is dit bewust ondergebracht in een andere werkmaatschappij.