Top
Image Alt

Quik Professionals

  >  Quik Professionals

Quik Professionals

Detachering & interim

Quik Professionals biedt tijdelijke expertise door medewerkers van Quik Professionals projectmatig te detacheren of ad interim in te zetten. Uitgangspunt hierbij is dat de persoon niet alleen past binnen de organisatiecultuur, maar de juiste drijfveren en competenties bezit die aansluiten op de taken die uitgevoerd dienen te worden. Quik gebruikt RealDrives als methodiek om vraag een aanbod met elkaar te verbinden.

Het detacheren van interim professionals binnen de facilitaire dienstverlening is mogelijk in het geval van uiteenlopende situaties; van een tijdelijke oplossing in periode van een zwangerschapsverlof tot pieksituaties binnen een project. Voor elke specifieke situatie is Quik Professionals in de gelegenheid een Interim Professional in te zetten. Quik beschikt over een eigen infrastructuur en is SNA-gecertificeerd.

Werving & Selectie

Quik Professionals kan bijdragen aan de zoektocht naar de juiste kandidaat en/of het bemiddelen van een professional voor een (vast) dienstverband bij opdrachtgevers binnen Facility Management. Met deze werving & selectie dienstverlening wordt aan de voorzijde uitgebreid de tijd genomen om in er onderling overleg achter te komen welke kennis en expertise gewenst en aanwezig is, welke taken en verantwoordelijkheden gevraagd en aangeboden worden en welke competenties en drijfveren hierbij passen.

In dit proces staat persoonlijk contact centraal en wordt RealDrives ter ondersteuning ingezet, wat ervoor zorgt dat de optimale match gemaakt kan worden en de meeste toegevoegde waarde wordt gegenereerd voor zowel de opdrachtgever als de professional. Hierbij neemt Quik Professionals het gehele wervingstraject uit handen om u en/of uw organisatie maximaal te ontzorgen. No cure = No pay!

RealDrives

Quik maakt in haar dienstverlening gebruik van RealDrives. RealDrives is een praktische methode die overzichtelijk inzicht geeft in de voorkeur, de perceptie van de omgeving en het getoonde gedrag van personen.

Naast het aanbieden en afnemen van testen van medewerkers, die worden ingezet op basis van detachering of via werving & selectie in dienst komen bij de opdrachtgever, kan Quik Professionals ook RealDrives-sessies houden voor teams, afdelingen of individuen.

In deze dynamische en interactieve sessies wordt duidelijk welke competenties en drijfveren medewerkers bezitten en of deze competenties en drijfveren maximaal worden benut. Daarnaast wordt inzicht gecreëerd in de diversiteit van mensen, waarmee er een basis wordt gelegd voor een perfecte samenwerking door taken te delegeren naar degene die het beste bij de taak past. Tot slot kunnen leidinggevenden inzicht krijgen in hoe zij het beste sturing geven aan de verschillende medewerkers.