Top
Image Alt

Samenwerken met Quik

  >  Samenwerken met Quik

Samenwerken?

Het begint met persoonlijk contact!

Samenwerken met Quik als organisatie

Quik stelt zich naar opdrachtgevers vraaggericht op. Welke uitdagingen staan voor de boeg en op welke manier (projectmatige inzet van vakspecialisten, outsourcing van (deel)projecten of on Demand dienstverlening) kan Quik het meeste waarde toevoegen?

Zoals de metafoor het al schetst; Quik past zich aan de omstandigheden aan. Opdrachtgevers mogen en kunnen verwachten dat Quik proactief en oplossingsgericht vraagstukken benadert vanuit het belang van de opdrachtgever.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem contact met ons op via 06-57875226 of mail naar ron@wearequik.nl!

Samenwerken met Quik als vakspecialist

Quik anticipeert op de individualisering van vakspecialisme. Steeds meer mensen met specifieke kennis en expertise kiezen ervoor om op eigen benen te staan.

Het woord vakspecialist zegt genoeg. Maar is er genoeg tijd voor acquisitie? Is er ruimte voor prioriteren? Quik ondersteunt vakspecialisten in de zoektocht naar nieuwe uitdagingen, het prioriteren van werkzaamheden en het in gezamenlijkheid ontzorgen van opdrachtgevers.

Interesse in een verkennend gesprek of de vele mogelijkheden van samenwerken? Neem contact met ons op via 06-57875226 of mail naar ron@wearequik.nl!

Samenwerken met Quik als sollicitant

Quik is vanuit oprechte interesse geïnteresseerd in nieuwe mensen. Dit betekent ook dat we openstaan voor gesprekken met mensen die ‘gewoon’ een baan hebben, maar op (korte of lange) termijn ambities hebben.

Uiteindelijk ben jij en blijf jij de regisseur van je loopbaan en bieden wij mogelijk nieuwe omgevingen aan om je ambities na te streven.

Hierbij kijkt Quik met name naar je drijfveren: Waar ben je goed in en waar haal je voldoening uit? Een CV zegt hierbij veel over wat je hebt gedaan en wat je kunt, maar niet altijd wat je wilt. Dat laatste is in onze ogen het allerbelangrijkst.

Interesse in een verkennend gesprek of heb je een (latente) behoefte aan een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op via contact@wearequik.nl

Specialisten

Quik is altijd geïnteresseerd in het verhaal van ondernemende vakspecialisten binnen de focusgebieden. In het verlengde hiervan komen we graag in contact met:

Vastgoed:

  • Technisch inspecteurs (NEN2767 / RGD-BOEI / EPA U / EPA W);
  • Maintenance Engineers
  • Technisch managers / Asset managers
  • Projectmanagers / Projectbegeleiders / Werkvoorbereiders

Facility Management & Huisvesting

  • Projectmanagers Huisvesting
  • Facility managers en coördinatoren;
  • Facilitair Projectondersteuners
  • (Technisch) Medewerker Servicedesk
  • Technisch Facility Managers / Technisch Facilitair Coordinatoren
  • Operations Managers / Exploitatiemanagers (DBFMO / PPS)

Daarnaast is Quik altijd geïnteresseerd in (toekomstig) afgestudeerde studenten van de opleidingen Facility Management, Makelaardij & Vastgoed, Bouwmanagement & Vastgoed, Bouwkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde!