Top
Image Alt

Young Professionals

  >  Young Professionals

Young Professionals

Florian (powered by Quik) brengt kleur in en regie over je loopbaan! Florian is de brug tussen theorie en praktijk binnen Facility Management voor Young Professionals. Florian maakt, net als Quik, gebruik van RealDrives en koppelt taken en werkzaamheden (of functies) met drijfveren en intrinsieke motivatie.

Vul (gratis en vrijblijvend) de test in, schets je zelfbeeld en leg de basis voor je carrière binnen Facility Management! Na bemiddeling biedt Quik een RealDrives-test aan, om van zelfbeeld over te gaan naar zelfactualisatie. Een tastbaar en betrouwbaar fundament voor je verdere toekomst!

Florian biedt naast deze dienstverlening (vrijblijvende) jobcoaching voor studenten, (net) afgestudeerden en Young Professionals met maximaal drie jaar werkervaring binnen de Facility Management. Met deze jobcoaching helpt Florian om inzicht te krijgen in jouw specifieke talenten en kwaliteiten. Hiermee draagt Florian bij aan het reduceren van keuzestress binnen het brede vak Facility Management  en het maximaliseren van werkgeluk!

Florian werkt in vergelijking tot andere aanbieders vanuit beschikbaarheid en niet vanuit bezit. Hierdoor kunnen Young Professionals zelf keuzes maken op het gebied van werk en kunnen ‘in-between fases’ (bijvoorbeeld tussen HBO en Master of voor een wereldreis) benut worden om relevante werkervaring op te doen.

Wat levert dit concreet voor jou als Young Professional op?

·       Door het realiseren van zelfactualisatie, het inzetten van RealDrives én de kracht van persoonlijk contact wordt op voorhand maximaal aandacht besteed aan jouw drijfveren en persoonlijke voorkeuren. Op deze manier kan gericht worden gezocht naar een opdracht die hier perfect op aansluit.

·       Een al dan niet tijdelijke job waarbinnen jij jouw expertise volledig kwijt kunt, zorgt voor meer werkgeluk en een hogere productiviteit.

·       Jij hebt als Young Professional vanuit jouw Personal Brand te allen tijde de touwtjes in handen. Wanneer de match toch tegen blijkt te vallen, is dit altijd bespreekbaar en wordt gezamenlijk naar een oplossing op maat gezocht. Florian fungeert hierbinnen vrijblijvend als onafhankelijke coach.

·       Heb je gedurende jouw opdracht als Young Professional je plek gevonden en is de opdrachtgever tevens enthousiast? Dan is het, uiteraard bij instemming van beide partijen, te allen tijde mogelijk te kiezen voor een (vast) dienstverband bij de betreffende opdrachtgever. Je bent geen ‘eigendom’ van Quik Professionals/Florian en houdt zelf de regie.

Waar wacht je nog op? Join us!